VLEES/VIS GERECHTEN
 
1

Rundertong met maderasaus

11,75
 
 
2

Kip-yakatory (is kip in zoet/zure saus)

12,55
 
 
3

Gehaktballetjes met satésaus of met tomatensaus (6 stuks)

6,75
 
 
4

Beenham met mosterdsaus

9,00
 
 
5

Hachee

8,15
 
 
6

Varkenshaas met champignonroomsaus

€;
12,00
 
 
7

Karbonade met vlees-champignonsaus

9,25
 
 
8

Madrasschotel (is room / lichte kerriesaus) met kip filet en varkenshaas en gemengd fruit

12,35
 
 
9

Konijn op grootmoeders wijze (met pruimen)

12,75
 
 
10

Wildhachee

12,95
 
 
11

Gevulde tongrolletjes met witte wijnsaus

10,75
 
 
12

Gebakken zalmmoot met bearnaisesaus

12,00